S.H.O.W. X Cinecitta; Queer Cinema

Samen met Cinecitta lanceren we een nieuw initiatief. Queer Cinema: elke maand gegarandeerd goede films, maar misschien nog wel belangrijker een aanvulling in Tilburg met een gevarieerde selectie van films en evenementen om verschillende perspectieven uit de LGBTQIA+ gemeenschap ruimte te geven en samen de liefde, in al haar vormen en facetten, te vieren.
.
Wat kun je verwachten? De selectie films zal gevarieerd zijn. Om je een richting te geven… Denk aan de underground New Queer films van bijvoorbeeld een Greg Araki maar denk vooral ook aan Legally Blonde. Van de gay cowboys van Ang Lee tot de iconic Priscilla, Queen of the Desert. De volgende zes films zullen tijdens deze eerste Queer Cinema van woensdag 12 oktober bekend worden gemaakt.
.
Elke maand zal S.H.O.W. de randprogrammering verzorgen. Soms extravagant – zoals dinnershow, theater, woordkunst en circus – en soms meer ingetogen en serieus – een filmintroductie, lezing of discussie, waarbij één ding altijd centraal staat: het vieren van diversiteit!
.
12 oktober 2022: Laurence Anyways
16 november 2022: Indianara
21 december 2022: Kerstspecial