KRAAK: S.H.O.W. ‘n CHILL

Check hier alle foto’s

.
Tijdens Roze Maandag vullen we deze idyllische stadsoase met o.a. queer DJ’s en DRAG performances in de tuin & een safe space in de kelder.

.

Tijdens Roze Maandag vult collectief S.H.O.W. de tuin met kleurenpalet aan queer/drag muzikanten, dj’s en performances. Wandel deze mooie stadsoase binnen en leer de community kennen, drink een cocktail en geniet en ben onderdeel van dit programma! Samen vieren we het kleurrijke leven! ✨
.
Dit evenement is een feest voor de queer mensen die hunkeren naar meer queer evenementen in Tilburg en omstreken en een warm welkom voor de niet-queer mensen die wel benieuwd zijn naar wat deze fabuleuze wereld te bieden heeft.
.
Programma
.
📆 Maandag 25 juli 2022 💕
🕒 De Kraak Kelder: 12:00u – 15:00u
Meld je aan via dit formulier.
🕒 Stadsoase: 14:00u – 22:00u
14:00u – NAradio
15:00u – Bolletje (DJ)
15:30u – Performances
17:00u – Bolletje (DJ)
18:00u – DJ Louise
20:00u – BINGO!
20:30u – Kirara (LIVE)
💸 Gratis
📍 Binnentuin, De Nieuwe Vorst
.

.

SAFESPACE

.

Naast het programma in de tuin is er een safe space: jij bent jij, wij zijn wij en samen vieren we het kleurrijke leven. In de KRAAKKELDER wordt een ruimte gecreëerd waar performers en queer individuen zich kunnen klaarmaken voor Roze Maandag 💕

.

Vind je het leuk om samen met anderen in drag te gaan of klaar te maken om uit te gaan, maar heb je daar thuis niet de ruimte voor? Neem je make-up doos en koffer vol met kleding mee naar de KRAAKKELDER. De kelder is deze middag open van 12 tot 15.

.

Omdat de kelder maar voor een maximaal aantal mensen toegankelijk is, vragen we je om dit formulier in te vullen.

.

De kelder is vandaag dus niet bedoeld om te feesten of om te kijken naar hoe het er backstage aan toe gaat. Wel kun je met elkaar kletsen, make up tips aan elkaar vragen en misschien wat spullen van elkaar gebruiken en/of lenen. Vanuit de organisatie wordt er géén workshop, kleding of make-up aangeboden. Deze zullen zelf meegebracht moeten worden.

.

Een paar regels:
– Je gaat met respect met elkaars ruimte en persoonlijke afstand om.
– Je gebruikt alleen spullen die je zelf meebrengt of die je mag lenen van iemand.
– Je maakt geen foto’s van anderen zonder toestemming.
– Na 15:00 gaat de kelder dicht. Spullen die je niet mee naar buiten mee wil nemen, kunnen hier veilig achtergelaten worden. Je kunt deze spullen tot 22:00 ophalen.

.
>> Lees meer over how-to & meld je aan via dit formulier! <<