Drag Brunch 07.11.2021

Check hier alle foto’s

.
Drag performances + een druipende bingo + katervoer = De Drag Brunch 💛❤️💙💚
.
Op zondag 7 november combineert Krakers en collectief S.H.O.W. (@secondhausofwhom) unieke drag performances met een onvergetelijk queer bingospel én een ambachtelijke brunch verzorgd door Ya Food Mami (@ya.food.mami). Mocht dit alles niet helpen tegen de kater, dan hebben we natuurlijk ook herstel-cocktails.
.
Tijdens deze middag heeft het Tilburgse queer collectief S.H.O.W. drag kunst op het menu. De Drag Brunch nodigt je uit om op een laagdrempelige manier een drag performances te bekijken en om op een speelse manier over queer cultuur te praten.
.
Dit evenement is een feest voor de queer mensen die hunkeren naar meer queer evenementen in Tilburg en omstreken en een warm welkom voor de niet-queer mensen die wel benieuwd zijn naar wat deze fabuleuze wereld te bieden heeft.
.
📆 Zondag 7 november 12:00 – 15:00 (inloop vanaf 11:30)
📍 Theater De Nieuwe Vorst
💸 €15,- inclusief vega(n) brunch door Ya Food Mami
👨‍🦽 Rolstoeltoegankelijk
.
.
Met performances van:
.
𝕿𝖔𝖒 𝕻𝖔𝖊𝖘𝖘𝖞 (host van de middag!). @tom_poessy
Om je vingers bij af te likken, dat is Tom Poessy. Haar drag schept schoonheid uit kringloop vondsten, lompen en andere rommel. Laat jezelf meeslepen in een eclectische en kleurrijke performance gevuld met chaotische humor, en kom er achter wat het betekent om een prachtig wezen van de nacht te zijn.
.
𝕾𝖙𝖔𝖗𝖒 𝕯𝖊𝖑𝖚𝖝𝖊. @storm_deluxe
“Ghetto fabulous unicorn”, Oprichtster van The House of Deluxe en Drag Mother van Anitta Calcutta.
.
𝕬𝖓𝖎𝖙𝖙𝖆 𝕮𝖆𝖑𝖈𝖚𝖙𝖙𝖆. @anittacalcuttarealness
“The Salvador Dali of Drag. Making the unexpected reality. Your Mother will not like me. Buy me food. I will steal your man.”
.
En natuurlijk de druipende Drag Bingo!
.
Haal snel je tickets! Klik hier!
.
#bingo #brunch #kater #013 #brakintilly #Tilburg #Krakers #krakerstilburg #drag @denieuwevorst @waartilburgeet
.
📸

Fotografie: Seye Cadmus

@seyecadmus

Datum