All Too Human 25.09.2021

ALL too HUMAN!

Een festival rondom diversiteit binnen en buiten de wereld van filosofie. Een samenwerking van @maptilburg@sapi_tilburg & Krakers collectief De Vage Bond 💚!

.

Tijdens dit eendaagse festival vieren we hoe mooi diversiteit is, binnen de wereld van filosofie én daarbuiten. Dat vraagt natuurlijk om een net zo divers programma; we hebben dan ook mega veel moois voor jullie in petto! Van interessante, filosofische lezingen, tot een bijzonder filmprogramma en late voorleessessies. Van workshops gebarentaal en spoken word, tot drag-up en performance van heuse drag queens. En het allermooiste? De toegang is helemaal gratis, gratuit, KOSTELOOS!

.

Drag Up Family
16:00 – 18:00 in de Leesstudio van theater De Nieuwe Vorst.
Show us your drag!
Ter voorbereiding voor de pre-première van IN DE (S)MAAK maken we ons klaar voor de rode loper. Dus nieuwsgierig om een keer drag te proberen of om andere dragartiesten te ontmoeten? Maybe Boozegeosie en Second Haus of Whom helpen je op weg!

.

Praktisch
📆 Zaterdag 25 september, 13:30 – 23:00
📍 Theater De Nieuwe Vorst
💸 Tickets zijn gratis, maar reserveer snel want vol is vol!

Reserveer snel en volg ons online op Instagram en Facebook.

.

Partners o.a.:
De Nieuwe Vorst, Krakers, Minorities and Philosophy Tilburg, Sapientia Ludenda, Academie voor Beeldvorming, Drag Up Family

.

Foto credits
Jostijn Ligtvoet Fotografie, Floris Laus, Tom Poessy, Lapiz Lapuzzy

Datum