Het Roze Maandag Binariteitenkabinet

KRAAK KERMIS #4: Het Roze Maandag Binariteitenkabinet
MET O.A. HOUSE OF CIRCUS, QULT, S.H.O.W. EN ELMER!

.
🚨🚨🚨 @qultintilburg & @secondhausofwhom verstrengelen de figuurlijke tongen en presenteren samen tijdens Roze Maandag het (non-)BINARITEITENKABINET in de tuin van @denieuwevorst tijdens @detilburgsekermis!
.
💞 Naast de fantastische optredens van @houseofcircus en @elmermuziek, dompel je je die dag onder in een verrassende oase van drag, zeemeerminnen, waarzeggers, queer dj’s, @vfest_celebration en al het andere binaire-hokjes-overschrijdends uit onze community! Houd komende tijd onze pagina’s in de gaten voor programma updates en de volledige timetable! 👀

.
.
Een soort van tiendaags festival tijdens de Tilburgse Kermis, met onze binnentuin als festivalhart. Geen whiplash van de booster, maar een grabbelton vol curiosa, een futuristische freakshow, een tuin der lusten.
.
🌿 Gratis toegang tot het festivalhart vanaf 13:00
🎟️ Voor sommige onderdelen koop je een ticket (hieronder of ter plekke)
💌 Voor de rest van het programma geldt: Pay What You Want!
📆 Het program van maandag 24 juli:
.
Snacks und ambiaance!
Plant je bil in het gras en geniet de hele dag van lokale biertjes, heerlijke vers bereide gerechten, borrelhappen, een goeie kop koffie of homemade sapjes. Met op de line-up o.a.: nacho’s, DIY hotdogs, gebakjes, worstenbrood, kermiscocktails én een Frituuruur (dagelijks van 19:00 tot 20:00). Met op Roze Maandag: glittercake en roze tosti’s!
doorlopend | tuin
.
Het Roze Maandag Binariteitenkabinet
Tijdens Roze Maandag presenteren collectieven S.H.O.W. en QULT het Binariteitenkabinet! Het Binariteitenkabinet staat in het teken van genderexpressie, experimentatie en identiteiten. Dompel je onder in een stijlvolle oase in de tuin vol met verrassingen. Verwacht queer/drag performances, dj’s en muzikanten. Wandel deze mooie stadsoase binnen en leer de community kennen, drink een cocktail en geniet en ben onderdeel van dit programma! Samen vieren we de vrijheid om te mogen zijn die we willen zijn, maar blijven we ons ook verzetten. Roze Maandag is Tilburgs eigen pride, ons trots én daarmee ook ons protest! Met op het programma: V-fest x NAradio take-over door BEFTEX (13:00 – 15:00), Dragperformances hosted by S.H.O.W. (15:00 – 18:00) en dansen in de tuin met een mooie line-up aan queer dj’s (18:00 – 23:00).
v.a. 13:00 uur | tuin
.
House of Circus
Circus en drag. Twee fantastische werelden die elkaar omarmen. Circusartiesten Nick van der Heyden en Germain Charlat verkennen de kracht en de beperkingen van beide leefwerelden, laten ze samenvloeien en zetten ze in de schijnwerpers. Ongelooflijk, oprecht en fantastisch fel. House of Circus is een circusgezelschap en drag house. Nick en Germain nemen je mee op reis langs de transformatie naar verschillende drag personages, ieder met een eigen verhaal. House of Circus vormt met contemporary circus en de glamour van drag een duizelingwekkend universum dat speelt met het verschil, de evolutie en fluïditeit van gender.
20.00 uur | Grote Zaal | 👉 TICKETS € 10 >
.
Elmer
Elmer is rapper, producer en het alter-ego van actrice en theatermaker Merel Pauw. Met Elmer wil Merel haar liefde voor hiphop combineren met provocerende rauwheid, ontwapenende eerlijkheid en de kleurrijke visuele wereld van stripboeken. Vanuit een liefde voor Peaches, Mr. Oizo en de Jeugd van Tegenwoordig is Elmer’s muziek een combinatie van elektronische, funky beats, teksten met een flinke dosis humor en zelfspot, en nummers waarin Elmer eerlijk durft te zijn en rapt over bindingsangst, paniekaanvallen en zelfhaat.
22.00 uur | KRAAKKELDER